Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Farvel til Bar Uno og Buvette

Nye ejere på de to hjørnerestauranter på Göteborg Plads.  Buvette Nordhavn  fik besked på at fjerne pavillon. Bar Uno overtaget af Cofocos pizzabrand ‘Corsa Pizza’.

En meget afholdt bistro er lukket og kommer ikke tilbage. Buvette Nordhavn på Göteborg Plads har i flere dage været aflåst og nedlukket, og den genåbner da heller ikke efter nedlukningen under Corona.
“Det er en kombination af, at vi har fået pålæg om at fjerne den overdækkede terrasse – efter krav fra beboere. Og så har vi fået et godt tilbud”, siger Julie Nielsen, som nu er tidligere bestyrer af Buvette Nordhavn.
Fremtiden for lokalet bliver afgjort i denne uge, så indtil da kan hun ikke oplyse noget om den nye ejer.

Var glade for terrassen
“Det er klart at vi – og gæsterne – var meget glade for den overdækkede terrasse, fordi den forlængede vores sæson, og gjorde det muligt at holde forretningen kørende i længere tid af året”, siger Julie Nielsen, som imidlertid allerede er travlt optaget på sit nye spisested Fryd & Gammen på Hamborg Plads 6. Her er der Fredagsbar de kommende fire fredage kl. 16-20 med Dj og Happy Hour.

Pænt farvel fra Bar Uno
Folkene bag den populære Bar Uno på Göteborg Plads 5 har avisen ikke været i stand til at få kontakt til, men det ligger fast, at Bar Uno er lukket, og det samme er afliggeren Nordhavn Mikromejeri.
På Facebook har man siden 1. april kunnet læse denne besked fra de tre stiftere – Peter, Thomas og Kasper – af Bar Uno og mikromejereit: 

Kære kunder, naboer og andre… det er med lige dele vemod og stolthed at vi i dag har afleveret nøglerne til Nordhavn mikromejeri, til en glad ildsjæl der kører staffetten videre. Coronarestriktionerne har været hårde ved os og vi i direktionen har hver især brug for at søge nye veje og genfinde energien til andre projekter. 
Det har været en fantastisk rejse og et sindssygt spændende projekt at sætte i søen, og vi er mega glade og stolte over at både mejeriet og pizzeriaet i Nordhavn kører videre på andre kompetente hænder. Tak for nu…. bedste påskehilsner Peter, Thomas og Kasper.

Corsa Pizza
Restauranten på Göteborg Plads 5 hedder nu Corsa Pizza, og den laver italienske øko-surdejspizzaer, antipasti og panino. Er der en fodboldkamp eller et cykelløb man vil se på TV, viser de også det i pizzeriaet.
Corsa Pizza er skabt mellem venner. Idéen er simpel. Gode pizzaer lavet af kvalitetsråvarer, bagt som i Napolis bedste pizzeriaer, står der på www.corsapizza.dk.
Det er fødevarekæden Cofoco, som står bag. Cofoco åbnede den første Corsa Pizza i 2019 på Islands Brygge. Sidste år fulgte så en Corsa Pizza ved søerne på Østerbrogade. Og nu er det Nordhavns tur.
Samtidig åbner isbutikken Corsa Gelato Nordhavn i det tidligere mikromejeri på Göteborg Plads 13. Her kan man få siciliansk is.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »