Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Farvel til rygsmerter og opvågninger: Sådan vælger du den rette seng

En seng kan have nok så mange anbefalinger af eksperter. Den kan være udvalgt som favorit i nok så mange forretninger. Den kan have vundet nok så mange bedst-i-test undersøgelser. Men når det kommer til stykket, er der kun én rigtig ekspert i valget af seng – og det er dig. Det kan dog være svært at vurdere, hvilken seng der gavner kroppen og nattesøvnen bedst. 

I denne artikel kan du læse gode råd til, hvordan du bliver klogere på, hvilken seng der er den rette for dig og din krop.

Lav grundige overvejelser

Det er vigtigt, at du overvejer, hvordan du normalt plejer at sove. Ligger du mest på siden, på maven eller på ryggen? Det har nemlig en væsentlig rolle ift. valget af din fremtidige seng. Din sovestilling må ikke give dig ondt i ryg- og nakke, men skal i stedet lade dig vågne op frisk og veludhvilet. 

Få lavet en rygtest

Måske du tænker, at en seng med fast madras er det bedste for dig, men det er altså ikke helt sikkert. Faktisk kan du få lavet en Gratis rygtest, hvor det testes hvilken madras, der passer dig allerbedst. Med en Gratis rygtest registreres og måles både din højde, vægt og kropsbygning. Herefter får du i den Gratis rygtest lov til at prøve nogle testmadrasser med henblik på at finde den seng, der passer bedst til din krop. 

Prøv forskellige modeller 

Det er vigtigt, at du tager dig god tid til at prøve forskellige modeller. Tag ud i forretninger og afprøv sengene. Husk dog, at det tager kroppen et godt stykke tid at vænne sig til en ny seng. De fleste sengeforhandlere tilbyder deres kunder sengegaranti, hvor de kan få lov til at afprøve sengen i et par måneder –  med lov til at returnere, hvis sengen ikke er den rette. 

Close

Translate »