Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

FC Nordhavn spiller gerne på grus – men savner spillere

fcDen stolte klub FC Nordhavn har holdt åbent hus de seneste par lørdage for at finde medlemmer til klubben. De håber, at der en dag bliver der plads til en rigtig fodboldbane i bydelen.

Der står tre veloplagte trænere og en klubformand på FC Nordhavns midlertidige bane i krydset mellem Helsinkigade og Southamptongade. Det er lørdag formiddag, og klubben holder åbent hus i forsøg på at tiltrække nye unge spillere til klubben.
”Vi har i hvert fald over 70 medlemmer nu, men det er primært voksenspillere, som træner på vores hjemmebane i Ryparken,” siger formand Tobias Schiermacher.
”Nu vil vi have ungdomsmedlemmer, for der er et stort potentiale herude,” siger Tobias Schiermacher og kigger sig omkring.
Efter en kort hvervekampagne, hvor Tobias og de tre fremmødte trænere; Oliver, Mani og Issa, finder et par fodboldglade drenge i området, er kampen på grusbanen i gang med et par begejstrede fædre på sidelinjen.

Grus til en start
Det er lige netop hvad disse lørdage skal være. Ren og skær leg med bolden og lidt for-sjov-kampe, siger Tobias.
At det er en grusbane er fint nok, selv om FC Nordhavn selvfølgeligt havde håbet på en græsbane.
”Det her holder jo ikke i længden, og alle andre klubber har anlæg med kunstgræsbaner. Men de etablerede klubber sidder tungt på træningstiderne. Det er da ærgerligt, at man har planlagt en helt ny bydel uden sportsfaciliteter,” siger han.

Frygter at blive glemt
I princippet er der god plads – endnu – på Nordhavns nordøstligste del. Men fordi infrastrukturen langt fra egner sig til børn, og lastbilerne tordner forbi på vejene, må der ikke oprettes træningsanlæg derude. Og når det hele en dag er bygget færdigt, frygter fodboldentusiasterne, at de er blevet glemt i processen.
”Kommunen vil i hvert fald se nogle medlemmer, før de giver os pladsen. Det er derfor, vi holder åbent hus,” siger Tobias Schiermacher og kigger sig tilfreds omkring på banen.

Close

Translate »