Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Fest for nyt byrum på Sundmolen

På mandag 1. maj er der indvielse af den sidste del af det midlertidige byrum på Sundmolen.

Det midlertidige byrum er indrettet i samarbejde med en følgegruppe af frivillige beboere fra Sundmolen og medarbejdere fra By & Havn. 

Følgegruppen har ønsket at området skulle indbyde til leg, boldspil og ophold. Byrummet er derfor inddelt i tre delområder. Ét område til basketball og leg, en boldbane på asfalt og et areal med græs, hvor der også placeres et lille fodboldmål. Området til boldspil er indhegnet, så vildfarne bolde ikke kommer i karambolage med omgivelserne. Langs kanten af boldbanerne og på græsarealet er der placeret plinte af træ, som også kan bruges til leg og ophold.

Erfaringer skal indsamles

“Vi har været glade for de input, vi har fået fra følgegruppen af beboere på Sundmolen, og vi glæder os til i den kommende tid at høre beboernes oplevelser, som vi vil bruge, når den permanente ’Legehave’ skal indrettes i området. Også her kommer vi til at inddrage Sundmolens beboere. Det er deres lokalmiljø, og de ved præcis hvad der fungerer, og hvad der ikke gør,” udtaler Udviklingsdirektør Ingvar Sejr Hansen fra By & Havn.

Legehaven

Legehaven er navnet på det permanente byrum, som skal anlægges på stedet. Det er planen at Legehaven skal være et område som beboerne deler med en kommende daginstitution på grunden. Men Københavns Kommube har ikke besluttet sig for daginstitutionens placering endnu. Derfor har By & Havn besluttet at anlægge det midlertidige byrum.

Invitation

By & Havn inviterer til kaffe, kage og saft på mandag 1. maj mellem kl. 17.00 og kl. 18.00.

Her skal det fejres, at det  midlertidige byrum på Sundmolen er færdigt, og at foråret er begyndt. 

Adressen er Klubiensvej 7. Man må meget gerne medbringe familien samt bold og tæppe. 

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close