Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Find din perfekte platform til din onlineforretning

I den stadigt voksende verden af webhandel er det altså afgørende at vælge den rigtige webshop-løsning for at sikre, at din onlineforretning opnår succes. Med så mange forskellige platforme til rådighed kan processen virke overvældende! Forhåbentlig kan du i denne guide blive lidt klogere på, hvilken webshop-løsning, der skal få din omsætning til at skyde i vejret! 

Hvordan vælger jeg rigtigt?

For at vide, hvordan du vælger den rigtige webshop-løsning, bør du kunne forstå din og din webforretnings behov. Du kan læse denne Guide til valg af webshop-løsning for at blive klogere på dette. 

Start fx med at definere dine forretningsmæssige krav. Hvad ønsker du at sælge? Hvor mange produkter vil du have? Hvilken type betalinger vil du acceptere? Overvej også, om du har brug for visse funktioner. Vil du gerne kunne oversætte din webshop til flere sprog, eller er din forventning kun at sælge i indland?

Du er også nødt til at tage fremtidsbrillerne på for at kunne vælge den rigtige webshop-løsning. Vælg en platform, der kan vokse med dig og tilbyde mulighed for at udvide din webshop uden at skulle skifte platform senere.

Kan denne webshop sørge for den optimale brugervenlighed?

Hvis du vil gennemføre et salg online, er der ingen dygtige sælgere bag kassen, der kan få salget igennem. Her er det hele hjemmesidens brugervenlighed, der vil være den afgørende faktor. Derfor skal du vælge, hvor brugervenligheden virker overbevisende. Ville du selv købe et produkt fra denne webshop? Er svaret ja, har du højst sandsynligt valgt den helt rigtige løsning. 

Ikke kun brugervenligheden men også det visuelle udtryk af din webshop påvirker kundernes opfattelse af din virksomhed. Se det som din butiksindretning. Derfor bør du vælge en platform, der tilbyder fede skabeloner og tilpasningsmuligheder, så du kan skabe en unik online-butik, der afspejler netop din forretnings identitet.

Close