Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Find fællesskabet frem igen i et Escape Room

Er det ved at være den tid på året, hvor der blandt kollegaerne kaldes på det årlige firmaarrangement? Hvis svaret er ja, så skal du ikke lede længe efter destinationen på dette års arrangement. Tag dine kollegaer med i Escape Room og få dine kollegaer på tæt hånd, når I sammen spærres inde i 60 minutter med kun jer selv til at finde vejen ud.

Teambuilding i højsædet

Escape Rooms er eksploderet som aktivitet for større eller mindre grupper de seneste år. En af de helt store grunde til det, er muligheden for teambuilding hos escaperoom. For når I er lukket inde sammen, hvad end I er en gruppe spioner på mission, i gang med at udføre årtiets største bankkup eller kæmper for at forhindre et nyt sygdomsudbrud, så er det eneste I har hinanden. Og netop, når I skal bruges hinandens færdigheder og intellekt, opstår der den perfekte øvelse i teambuilding – for I kommer kun ud, hvis I sammen kan finde løsningen. Det gælder derfor om at finde frem til logikeren, den kreative, lederen og alle de andre roller og færdigheder, som I hver især besidder, for at slå tiden og slippe fri fra lokalet. Mere intents og fællesskabsskabende bliver det næppe.

Skab minder I kan tage tilbage til kontoret

Når teambuilding har været på skemaet og I pludselig har lært, at Rene nede fra økonomi er helt enormt god til gådeløsning og at Susan fra HR kunne tælle på fransk, så vender I atter tilbage til kontoret. Men ikke tomhændede. For en dag i Escape Room skaber minder, der holder længe. I har nemlig set hinanden i helt nye rammer end førend og det gør, at vi som mennesker lærer hinanden endnu bedre at kende. Derudover kan I få taget et gruppebillede, når I har nået friheden igen, der er perfekt til væggen på kontoret. 

Close