Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Fire erhvervsgrunde til salg

By & Havn sætter fire erhvervsgrunde til salg. To grunde i den vestlige del af Århusgadekvarteret, som sælges samlet, samt to grunde på Trælastholmen. Potentielle købere udvælges efter deres soliditet, deres ambitioner samt kvaliteten af projektet

Sammenlagt er der tale om 32.300 etagemeter byggemuligheder til erhvervsformål.

Felter i Århusgadekvarteret Vest
Byggefelterne 2.01 og 2.02 i Århusgadekvarteret Vest udbydes samlet. I alt er etagearealet 8.000 m2. Grundene er beliggende ud til Kalkbrænderihavnsgade og Sundkrogsgade og med stor synlighed bl.a. fra Nordhavn s-togstation og nær den kommende Nordhavn metrostation, som åbner i begyndelsen af 2020. Med deres beliggenhed bliver de kommende erhvervsbyggerier porten til det livlige Århusgadekvarteret, hvor der allerede bor godt 2.000 mennesker og arbejder X.000. Kvarteret rummer bl.a. adskillige butikker, supermarkeder, restauranter og caféer. 

Felter på Trælastholmen
De to byggefelter 3.04 (10.000 etagemeter) og 3.06 (14.300 etagemeter) på Trælastholmen ligger mellem den kommende kanal og den kommende metroplads foran Orientkaj metrostation. I det kompakte erhvervskvarter opføres bl.a. Østre landsrets nye byggeri og hotel Comwell Copenhagen Portside. Mod øst får medarbejderne i de kommende erhvervsbyggerier udsigt over Trælastkaj og Orientbassinet på den anden side af metrostationen. 

Potentielle investorer skal indsende interessetilkendegivelser, og By & Havn prioriterer tre grundlæggende kriterier:

Soliditet – tilsagn fra investor, soft letter e.l. fra bank eller tilsvarende solid finansieringskilde
Ambition – et arkitektonisk ambitiøst idéoplæg eller skitseprojekt
Kvalitet – en track record, der dokumenterer erfaring med lignende udviklingsprojekter af høj kvalitet 

Der stilles også krav om, at byggerierne bæredygtighedscertificeres efter DGNB-systemet til minimum guld.

”Vi har flere gange bedt potentielle investorer om at indsende interessetilkendegivelser for nye byggefelter. Ved at udbyde byggefelterne på denne måde, sikrer vi os, at de byggerier, der kommer i fremtiden, overholder en række kriterier, heriblandt at det er et arkitektonisk ambitiøst idéoplæg. Vi ser frem til at få en lang række spændende forslag til, hvordan disse erhvervsfelter i fremtiden kan se ud,” siger By & Havns udviklings- og salgsdirektør Michael Soetmann.

Fristen for at indsende interessetilkendegivelser er 1. marts 2019.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »