Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Fire Københavnerbænke er nu flyttet

koebenhavnerbaenkI september besluttede bestyrelsen i grundejerforeningen Århusgadekvarteret, at enkelte af de nye Københavnerbænkene i området var placeret uhensigtsmæssigt og derfor skulle ‘replaceres’. nogle af de nye Københavnerbænke blevet rykket.

Københavnerbænken ved STAY Seaport er blevet nedtaget, fordi den var for lang i forhold til bedet. Bænken bliver udskiftet med en kortere version.
Københavnerbænken foran Bar Uno er flyttet, fordi den stod på et skævt stykke af Sandkaj. Bænken er rykket hen på Göteborg Plads.
Københavnerbænken ved Legehavet (Bilbaogade og Antwerpengade) er flyttet, da den var placeret bag legepladsens siddeplinte. Bænken er rykket ind på Legehavet.
Københavnerbænken ved Tingstedet står stadig ved Tingstedet, men den står nu mere hensigtsmæssigt i forhold til kunstværket Nordpilen. Det oplyser GFS Nordhavn på www.gfsnordhavn.dk

Læs også:

Grundejerforeningen må selv fjerne københavnerbænke

Københavnerbænk på skråplan

 

Close

Translate »