Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Flydende aktivitetshus giver byggerod

detBy & Havn bestræber sig på, at etablering af nyt, flydende aktivitetshus bliver så gnidningsløs som muligt. Men dele af Göteborg Plads bliver til byggeplads sommeren over

• Anlægsarbejedet i forbindelse med det flydende aktivitetshus ved Sandkaj går snart i gang. Selve aktivitetshuset bygges på Prøvestenen i København. Her konstrueres delelementerne, hvorefter de sejles til Sandkaj og samles.
Aktivitetshuset har dog brug for tilslutning af strøm, vand og kloak, og dette arbejde vil betyde, at der i perioder vil være områder omkring Sandkaj, der er afspærrede.
Ifølge planen vil anlægsarbejdet gå i gang 8. april hvor der midlertidigt spærres af på den østlige side af Göteborg Plads. På samme tid vil der også foregå el-arbejder på den vestlige side af Göteborg Plads, hvor et mindre område også vil være afspærret.
Fra midten af maj til midten af august vil et større område centralt på Göteborg Plads være afspærret. Ifølge By & Havn vil badezonen holdes åben under hele anlægsperioden, så der kan bades hele sommeren fra Sandkaj. Dog vil badezonen blive flyttet lidt længere op ad Sandkaj på et tidspunkt.
Aktivitetshuset vil efter planen være klar til brug i sensommeren 2019.

Close

Translate »