Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Første entreprenør fundet til byggeri med kunstig ø

kronloebsoeenPensionDanmark, Nordkranen og By & Havn har indgået entrepriseaftale med Jönsson Entreprise vedrørende den første del af projektet, som omfatter et byggefelt med ca. 7.900 etagemeter boligbebyggelse og adgangsramper til parkeringsanlægget

Der er tale om første fase af det ambitiøse byggeri, hvor der på Fortkaj skal opføre 81 lejligheder, mens der på en ø i Kronløbet skal opføres både lejligheder og et parkeringsanlæg. Den del af projektet som består af den nye ø med parkeringsanlæg og boliger forventes igangsat ultimo 2019 med en byggeperiode på 2½ – 3 år.

kronloebsbyggeriFørste fase af Kronløbsbyggeriet bygges på det røde felt på Fortkaj

”Der er tale om første del af et større projekt, hvor vi senere etablerer en ny ø i Kronløbsbassinet. Det er et meget attraktivt område, der er i rivende udvikling og har en næsten perfekt beliggenhed tæt på vand, by og kollektiv transport. Derfor forventer vi en høj efterspørgsel efter boligerne. Som et ekstra plus vil byggeriet skabe masser af job i opførelsesperioden,” siger administrerende direktør i Pensiondanmark Torben Möger Pedersen i forbindelse med aftalen.

Lejlighederne forventes klar til indflytning i april 2021, og arkitekterne på projektet er Vilhelm Lauritzen Arkitekter og COBE.

 

 

Close

Translate »