Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
heidi wang 735 edit

Foreningsidrætten skal have bedre vilkår i Nordhavn

I de seneste år er der kun planlagt nye idrætshaller i forbindelse med skoler. Det skal der laves om på, så der bliver bedre mulighed for at dyrke idræt i Nordhavn.

Venstre har i dette års budgetforhandlinger på Københavns Rådhus sikret penge til at afsøge mulighederne for at få bygget et halkompleks med flere idrætshaller og en svømmehal med varmtvandsbassin for børn og ældre i Nordhavn. 

Svømning er blandt de mest populære idrætsformer i København. De københavnske svømmehaller er tæt på fuldt belagte, og der er massiv efterspørgsel efter mere svømmehalskapacitet – både til foreninger og selvorganiseret svømning. 

I første omgang skal behovet nu afklares, og derefter skal det undersøges, hvilke mulige byggegrunde der er. Det er vigtigt, at vi får sat gang i processen nu, så vi til næste års budgetforhandlinger kan drøfte muligheden for at sætte byggeriet i gang. 

En ting er sikker – Venstre vil give idrætten bedre vilkår i Nordhavn.

Close

Translate »