Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
politi mobilstation marmormolen 2

Første bøde for ulovlig badning

Fredag 16. juli havde nærpolitiet kørt sin mobile politistation til Marmormolen. Politiet delte flyers ud og fortalte de besøgende om reglerne for høj musik, og hvor det er tilladt at bade.

Pudsigt nok var hele molen fyldt med unge mennesker i badetøj. Det er forbudt at bade fra Marmormolen.
“Vi oplever, at en del borgere ikke har helt styr på, hvor i byen man må bade. Vores erfaring er, at langt de fleste retter sig efter reglerne, når vi fortæller om dem,” siger Din Betjent i Nordhavn, Jonas Strand. 

Så snart politiet var færdig med deres informationsindsats og forlod området, fortsatte badningen fra både Marmormolen og Sandkaj udenfor badezonen. Politiet kan give en bøde på 1000 kroner i de tilfælde, hvor de vurderer, at de besøgende ikke følger politiets anvisninger eller påbud. Og netop denne fredag hoppede en ung mand direkte i vandet lige efter, at politiet havde fortalt om badeforbudet.  Manden blev sigtet og kan nu se frem til en bøde. Det er så vidt vides første gang, at en badende i Nordbassinet har fået en ‘badebøde’. 

Både nærpoliti, havnepatrulje og beredskabet er jævnligt til stede ved Marmormolen, og politiet fortsætter med at vejlede og give påbud til de badende ved Marmormolen. Københavns Politi er også i dialog med kommunen mht. bedre skiltning, så flere bliver opmærksomme på reglerne.

politi mobilstation marmormolen 1

Close

Translate »