Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
womankind edda studios 1

Fotoprojekt om kvinder, nøgenhed og fællesskab hos EDDA

Fotograf Barbara Nolsøe udstiller sit projekt WOMANKIND i EDDA Studio i Århusgade 131 i hele februar måned.

Billederne forestiller en gruppe af nøgne kvinder som er sammen forskellige mijøer og situationer. 

“Projekt WOMANKIND er et ongoing projekt, hvor fremmede kvinder mødes, og sammen poserer nøgne foran kameraet. Rammesætningen for projektet er lavet ud fra præmissen “when you connect you cannot compare”, og i det udforsker projektet, hvad der sker med kvinders selvbillede og sammenligning med andre, når de under samme præmis er nøgne sammen,” skriver hun.

Kvinderne der er med i projektet har alle meldt sig frivilligt via Instagram. Der har indtil nu været to WOMANKIND photoshoots, og der kommer flere. Ultimativt skal det ende med en bog. På grund af det nøgne indhold har det været sværet at promovere udstillingen på de sociale medier, fortæller Barbara Nolsøe på sin Instagramprofil.

WOMANKINDudstillingudvalgte 4Man kan høre mere om projektet WOMANKIND på EDDA Studio når der er fernisering og Artist  Talk torsdag  3. februar kl. 17-19.30.

Barbara vil fortælle hvordan hendes idé startede, realiseringen af projektet, og om en proces der har rykket projektet fra at handle mest om krop, til at handle mere om frihed.Udover selv at fortælle, har Barbara også inviteret 4 kvinder der har deltaget ved et WOMANKIND photoshoot, til at fortælle deres historie. Kvinderne har frivilligt meldt sig til at posere nøgne foran et kamera, sammen med andre fremmede kvinder. 

OBS: Udstillingen er som skrevet åben hele februar måned i EDDA Studio, Århusgade 131

Close