Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Frems landplads reddet – grøn stribe i fare

sejlklubberNår der i 2023 skal bygges et nyt spidsbelastningsanlæg uden for Svanemølleværket, bliver det ikke på sejlklubben Frems landplads. Den er reddet. Værre ser det ud for den grønne stribe græs mellem roklubberne og Strandvænget.

I november sidste år kunne Nordhavn Avis berette, at sejlklubben Frem var i fare for at miste sin landplads – der hvor medlemmernes både kommer hen, når de er på land. De ville være ødelæggende for hele sejlklubben, fortalte klubbens bestyrelsesmedlem, Susanne Kristensen, til avisen.

Men nu kan hun og de øvrige medlemmer ånde lettet op, for Økonomiudvalget i Københavns Kommune besluttede i december at skåne sejlklubben og i stedet placere anlægget på den grønne stribe græs, som ligger ud til Strandvænget. 

Spidsbelastningsanlægget skal bygges som konsekvens af, at Svanemølleværket skal ryddes. Det skal i stedet huse Teknisk Museum samt boliger og offentlige områder. I samme ombæring skal der formentligt bygges boliger på den såkaldte Kulplads, som i dag er landplads for både sejklubberne KAS og Frem. Hvor de cirka 60 store både fremover skal placeres, vides endnu ikke, men By & Havn har lovet sejlerne en erstatningsplads i Nordhavn. 

Sejlklubber frygter for fremtiden

Close

Translate »