Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Gaveideer til manden i dit liv

partnerDer kan være mange forskellige anledninger til at skulle give en gave, og nogle gange behøver der slet ikke være en begivenhed – men alligevel kan det også godt være svært lige at finde ud af, hvad du skal give. Til mændene er det ikke altid til at regne ud, hvad de gerne vil have, og derfor kan du herunder få nogle ideer til det.

Elektroniske gadgets

Der er et eller andet med mænd og elektronik. Mange mænd kan slet ikke holde fingrene fra alt, der kan sættes en oplader i, og har altid brug for at følge med, når der sker noget nyt inden for den teknologiske verden. Derfor er det også meget oplagt at give en form for elektronisk gadget i gave, hvis modtageren er en mand. Mulighederne her er heldigvis mange, så der er lidt forskellige prisniveauer at vælge imellem. 

Sko, tøj eller smykker

Det er meget forskelligt, hvor meget mænd går op i mode, men uanset hvad skal de jo have noget at tage på, når de skal på arbejde, på studie eller hvad de ellers kan finde på. Når det kommer til tøj, kan du jo gå efter, hvad du allerede har set dem i, og vil du gerne købe et smykke til manden i dit liv, så se udvalget her. 

 

Produkter til personlig pleje

Ikke alle er heldige nok til, at deres hud og hår bare passer sig selv, og ikke har brug for noget speciel pleje – men det er heller ikke alle mænd, der er lige gode til så at få købt disse personlige plejeprodukter, hvis de har brug for dem.
Derfor er det også en af de ting, du kan overveje at lægge i en gave – du gør dem en tjeneste, og samtidigt slipper de for selv at skulle ud og købe produkterne. 

Close

Translate »