Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
teater kridtcirkel

Genåbning med masser af teater

Østerbro Teater fejrer genåbning med hele 10 forestillinger på de to scener Teater Republique og Revolver frem til forsommeren.

17. januar blev restriktionerne for kulturlivet lempet, og Østerbro Teater kunne igen invitere til teater med i alt 10 forestillinger, som har ligget i dvale under den seneste coronanedlukning. 

For eksempel blev forestillingen ‘Den Kaukasiske Kridtcirkel’ udsat to gange i både 2020 og 2021. I mandags 17. januar havde stykket endelig premiere på Teater Republique på Øster Fælled Torv.

“Det bliver en kort, intens spilleperiode på kun 11 dage, så tøv ikke for længe med at få fat i din billet til Brechts stærke fortælling om kærlighedens sejr over grådigheden,” skriver Østerbro Teater, som er den samlede teaterorganisation for teatrene Republique, Revolver og Østre Gasværk.

Farvel til Feigenberg
‘Den Kaukasiske Kridtcirkel’ var samtidig teaterchef Emmet Feigenbergs sidste forestilling på Østerbro Teater. Feigenberg har siden 2017 været direktør på Østerbro Teater. Han skal nu være rektor for Den Danske Scenekunstskole.

Gæstespil, dans og Klan
De øvrige nye eller udsatte premierer omfatter bl.a. tre forskellige gæstespil med Mungo Park, moderne dans i internationalt format og to urpremierer med ny dramatik. I februar er det tid for den udsatte forestilling ‘TVIVL’ med  Rune Klan. ‘TVIVL’ efterfølger de to shows ‘Håbefuld’ og ‘Barnløs’.

“Samtidsemner med tyngde tages op og behandles – og gennem trylleri og i en causerende stil giver Rune, med sin velkendte selvironiske distance, plads til nye tanker og til at sætte spørgsmålstegn ved det, der ellers kan være givet på forhånd,” fortæller Østerbro Teater.

De øvrige nye eller udsatte premierer omfatter bl.a. tre forskellige gæstespil med Mungo Park, moderne dans i internationalt format og to urpremierer med ny dramatik.

Her er den samlede liste over forstillinger: 

TEATER REPUBLIQUE: Den kaukasiske kridtcirkel. 17. – 28. januar
REVOLVER: Lolita for altid. 1. januar – 2. februar
REVOLVER: Det sidste måltid live. 1.-31. januar
ØSTRE GASVÆRK TEATER: Charlie & Chokoladefabrikken. 1. februar- 27. marts
TEATER REPUBLIQUE: TVIVL. 1. februar – 12. marts
REVOLVER: Sorcerer. 1. marts – 9. april
TEATER REPUBLIQUE: Sirene. 1. – 26. marts
TEATER REPUBLIQUE: to come (extended). 1. – 6. april
TEATER REPUBLIQUE: Moving in Concert. 1. – 8. apri
TEATER REPUBLIQUE: Smask. 1. – 30. april
TEATER REPUBLIQUE: Spejlmanden. 1. – 5. maj
TEATER REPUBLIQUE: Hudløs. 1. – 12. maj
REVOLVER: Hun er død. 1. – 18. maj
ØSTRE GASVÆRK TEATER: PINA BAUSCH. 1. maj – 2. juni
ØSTRE GASVÆRK TEATER: Teaterkoncert Gasolin’. 1. september – 16. oktober

www.osterbroteater.dk

Close

Translate »