Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Gode hovedpuder og madrasser

Kunne du godt tænke dig at øge din søvnkvalitet? Hvis du vågner op og føler dig tung og måske ligefrem øm i kroppen, har du formentlig en madras eller en pude, der ikke kan facilitere dine behov.

Derfor kan det være en god idé at begynde at kigge efter nyt. Hovedpuden er noget, ikke alle prioriterer specielt højt. Nogle foretrækker en blød hovedpude, der kan puffes op, men andre har brug for ekstra støtte.

Her kan du for eksempel tage et nærmere kig på hovedpuden fra Dunlopillo, der er ergonomisk formet og støtter i nakkebuen, så du ikke ligger og spænder op i løbet af natten. Det, vil du forhåbentlig kunne mærke, gør en verden til forskel. Det kan kræve en smule tilvænning, når man begynder at sove med en pude, der er noget hårdere, men mange ender med at blive rigtig glad for det. Du kan jo eventuelt have en af hver, så du kan skifte rundt mellem hård og blød.

En seng, der opfylder dine behov

En ting er, at hovedpuden er i orden, men det skal selve sengen også være – naturligvis. Selve sengens design er en smagssag og noget, mange har forskellige holdninger til, så her er det helt op til dig at finde en, du godt kan lide. Til gengæld er madrassen noget, du godt kan læse nærmere om og finde gode råd til – for her er meget at holde styr på.

Madrassens hårdhed er noget af det, du med fordel kan læse op på. Forskellige kropsvægte kræver forskellige hårdheder, og så er der naturligvis den personlige præference. Nogle madrasser er inddelt i komfortzoner, og jo flere jo bedre – for det viser noget om, hvor god madrassen er til at tilpasse sig forskellige dele af kroppen. Du lægger sjældent samme tryk med skulderpartiet som du gør med resten af armene. Det skal madrassen håndtere. 

Close

Translate »