Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Gode råd til dig, der vil være mere opmærksom på tandpleje 

Som alle ved, er det vigtigt, at man passer godt på sine tænder. Ellers kan man nemlig risikere, at man vil få smertefulde og dyre problemer, som kan være frustrerende at skulle håndtere. Hvis du ønsker at blive mere opmærksom på, hvordan du bedst mulige plejer dine tænder, kan du læse videre her for at finde gode råd. 

Besøg din tandlæge regelmæssigt 

For at kunne blive mere opmærksom på din tandpleje, er der én ting, der er enormt vigtigt – og det er selvfølgelig, at du får besøg din tandlæge regelmæssigt. Hvis du undgår dine besøg ved tandlæge risikerer du, at der opstår problemer med dine tænder, som du ikke selv er klar over. I sidste ende kan du stå tilbage med tænder, der ikke er sunde, og som har brug for en hel del pleje, for at kunne komme tilbage til normal. 

Sørg derfor for altid at få lavet en tid hos din tandlæge, når det er tid til det, eller når du oplever smerter i dine tænder. Bor du i eller omkring Valby, og står du lige nu uden tandlæge? Så kan du finde tandlæge i Valby ved at klikke her.

Benyt en elektrisk tandbørste 

For at kunne optimere din tandpleje, er det selvfølgelig også essentielt, at du er meget opmærksom på at børste dine tænder grundigt til dagligt. Hvis du ønsker en endnu mere grundig børstning, kan du overveje noget som en elektrisk tandbørste. 

Denne kan nemlig være med til at rense dine tænder endnu mere effektivt end en normal tandbørste, og kan altså derfor være en god mulighed for dig, der vil optimere sin tandlæge. Du kan altså derfor med fordel købe en elektrisk tandbørste, du kan benytte til dagligt.

Undgå for meget af disse drikkevarer 

Noget andet du kan være opmærksom på, for at optimere tandplejen, er de drikkevare, som du drikker til dagligt. Hvis du ofte drikker saftevand, sodavad og juice med frugtsmag i hverdagen, er dette noget, du skal overveje at skære lidt ned på. 

Det er nemlig noget, der kan være med til at ætse tænderne, grundet det høje syreindhold. Hvis du ønsker at optimere din tandpleje, kan du derfor skære ned på dette, eller måske endda helt holde dig fra det. Dette er altså guiden til dig, der vil være mere opmærksom på sin tandpleje i hverdagen.

Close