Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Godt at vide når du planlægger livestreaming i din virksomhed 

Når man skal have planlagt begivenheder i en virksomhed, er det vigtigt at have styr på de forskellige elementer, der indgår i udførelsen af begivenheden, så det går så smertefrit som muligt.

Det samme gør sig gældende for livestreaming. Der er en del praktikaliteter, du bør overveje, hvis du skal afholde en livestreaming i den nærmeste fremtid. Hvis du har brug for gode råd i forhold til, hvad du skal have styr på, kan du læse med i denne artikel.

Sørg for sikkerheden 

Hvis du skal livestreame et møde eller lignende blandt dine kollegaer, er det vigtigt, at du sørger for at sikkerheden er i top. Man bør aldrig dele fortrolige informationer i en livestream, men herudover kan du tage et par forholdsregler for at sikre teknikken: 

  • Anvend en sikker platform, du har ro i maven over. 
  • Sørg for at indholdet af livestreamingen er krypteret. 
  • Gør livestreamingen begrænset, så det kun er dem med tilladelse, der kan følge med i streamingen. 

Hav styr på indholdet af livestreamingen

Det er vigtigt, at du får planlagt indholdet og afholdelsen af streamingen ordentligt, så den bliver en succes. Ligegyldigt hvad du livestreamer, er der et par vigtige praktikaliteter, som gør sig gældende. Du bør blandt andet planlægge indholdet grundigt og i god tid, så det bliver, som du forestiller dig.

Derudover bør du sørge for ordentligt, teknisk udstyr – det er så frustrerende, når det er teknikken, som besværliggør et projekt. Du kan også med fordel overveje en backup-plan, hvis noget alligevel skulle gå galt. 

Det er heller ikke helt dumt at anvende et erfarent team til at afholde streamingen, så du ved, at de har styr på, hvad de laver.

Generelt er der mange fordele forbundet med livestreamingen, det kræver bare, at du bruger lidt tid på at sætte dig ind i, hvordan du bedst lykkes med projektet. 

Close

Translate »