Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Godt overblik over lagerbeholdningen

Har I en virksomhed, der har en lagerhal eller anden form for opbevaring af varer? Så er det vigtigt, at I er i stand til at organisere tingene så godt, at I lynhurtigt kan plukke de relevante varer på hylderne og dermed kunne levere dem til potentielle kunder, eller få dem frem på butikshylderne. Med metalclipreoler får I et reolsystem, der både er holdbart og let at vedligeholde.

Det kan i nogle tilfælde blive nødvendigt at stable varer temmelig højt. Derfor kan der også opstå et behov for stiger, så det bliver nemt at nå de enkelte ting, der er brug for. Det kan I sagtens få udviklet med denne type af reoler, hvor I kan få det indrettet, stort set lige som I har lyst til. Det er fleksibelt og giver jer mulighed for at indrette jeres lagerrum så fleksibelt og effektivt, som overhovedet muligt. Se de forskellige varianter af metalreoler lige her.

Mulighed for at udbygge fagene

En ting er, at I har et bestemt behov for opbevaring lige nu. Det er med al sandsynlighed det, I køber ind til, men på sigt kan det tænkes, I får brug for at udarbejde det til noget større. Det kan hænge sammen med større omsætning grundet øget kundeefterspørgsel. Det nytter ikke noget, at I ikke kan yde den service, der efterspørges, i tilpas hurtig tid, fordi I ikke har pladsen.

Så er det en god idé at investere i reolsystemer, hvor I løbende kan tilføje flere fag, så det kan tilpasses jeres behov. Det gør, at I kan vedligeholde jeres ry som en virksomhed, der er i stand til at få fat I jeres varer hurtigst muligt, selvom der måske er øget efterspørgsel.

Metalreolerne kan også sælges til private, så har du et skur eller et kælderrum med behov for opbevaring, kan det også være vejen frem.

Close

Translate »