Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Gratis feriecamp i sommerferien

Igen er der FerieCamp for alle børn i sommerferien. På Østerbro foregår det i DUI-huset ved Kildevældsparken. “Det bliver super hyggeligt og man må selvfølgelig gerne tage dine venner og søskende med,” skriver Københavns Kommune.

Feriecamp er Københavns Kommunes tilbud til alle børn i kommunen, som ikke lige er på sommerferie og gerne vil have en uge med sjov, aktiviteter og venner.
Alle dage mødes børnene kl. 10.00-10.15 og siger godmorgen og velkommen. Der er også fælles frokost alle dage fra kl. 12.15-13.00 og fælles afslutning fra kl. 15.00-15.15. Til den fælles frokost er der m(safte)vand og et pølsehorn.
“Vi anbefaler dog alle at have madpakke med, i tilfælde af at børnene bliver mere sultne – eller væsentlig flere børn end forventet dukker op. Vi har rugbrød og marmelade som back up,” læser man.
Her er programmet for hver af dagene:

Mandag den 3/7
Dans kl. 10.15-12.15: Kom og dans med vores søde danseinstruktør Ea. Hun har forberedt fede dansesekvenser og sjove danselege til en masse god musik og godt vejr, da vi danser udenfor.

Brætspil kl. 10.15-15.00: Vi finder en masse sjove og udfordrende brætspil frem og skruer op for hyggen. Der vil være brætspil for alle, og vi holder en kort frokostpause så hovederne kan holde til at hygge hele dagen lang.

Fodbold kl. 13.00-15.00: Har du brug for at få brændt noget energi af efter at have spillet brætspil hele formiddagen, så kom med udenfor og spil fodbold sammen med Viktor, som helt sikkert kan lære dig nogle nye fede tricks.

Negle kl. 13.00-15.00: Hvis du har brug for en pause efter at have danset i flere timer, har du her muligheden for at få lavet fine negle af vores to neglepiger.

Tirsdag den 4/7
Strandtur kl. 10.15-12.15: Vi tager hinanden under armen og går i samlet flok ned til Svanemøllen strand. Her samler vi fine sten og muslingeskaller, som vi kan bruge til at male på eller til at lave smykker af på en af vores kreaworkshops.

Kreaworkshop/forberedelse til fredagens børneloppemarked kl. 13.00-15.00: Vær med til at forbedrede fredagens børneloppemarked. Her laver vi plakater og andet materiale, som vi hænger op i området for at reklamere for vores loppemarked. Derudover udsmykker vi vores fund fra standen, som enten kan tages med hjem eller sælges på loppemarkedet om fredagen.

Fodbold kl. 13.00-15.00: Har du brug for at få brændt noget energi af efter at have spillet brætspil hele formiddagen, så kom med udenfor og spil fodbold sammen med Viktor, som helt sikkert kan lære dig nogle nye fede tricks.

Onsdag den 5/7
Bål- og snobrødsforberedelse kl. 10.15-12.15: Vi skal have gjort vores bålplads klar til bålhygge senere, så vi kan lave snobrød, popcorn og riste skumfiduser. Samtidig skal vi have hjælp i køkkenet til at forbedrede snobrødsdejen.

Rollespilsvåben og kamp kl. 10.15-12.15: Kom og lav dit eget rollespilsvåben – du bestemmer selv om du vil lave et sværd, en sabel eller en økse. Til sidst vil du få chancen for at bruge dit hjemmelavede våden i en lille kontrolleret turnering.

Bålhygge kl. 13.00-15.00: Efter rollespilskamp samles vi alle, både riddere og hjælpere, omkring bålet og laver snobrød, popcorn og skumfiduser, så vi igen kan få fyldt energidepoterne op.

Skak kl. 12-15: Thore fra Nørrebro Skakklub kommer og underviser i krigsførelse på et bræt for unge riddere. Kom og deltag, hvis du gerne vil have udfordret hovedet og lære nye smarte skaktræk. Der vil samtidig være mulighed for at spille andre brætspil.

Torsdag den 6/7:
Lagkageløb kl. 10.15-12.15: Lagekageløb er et løb, hvor børnene inddeles i hold, hvor det gælder om at klare sig godt igennem nogle poster og vinde ingredienser til lagkagen. Når alle ingredienser er samlet ind, laves der i holdene fra før fine lagkager, som vi efterfølgende serverer til dessert efter frokost.

Skak kl. 12.00-15.00: Thore fra Nørrebro Skakklub kommer og gentager succesen fra i går. Der vil samtidig være mulighed for at spille andre brætspil.

Kreaworkshop/forberedelse til fredagens børneloppemarked kl. 13-00-15.00: Kom og vær med til at forbedrede fredagens børneloppemarked. Her laver vi plakater og andet materiale, som vi hænger op i området for at reklamere for vores loppemarked. Derudover udsmykker vi vores fund fra standen, som enten kan tages med hjem eller sælges på loppemarkedet om fredagen.

Fredag den 7/7:
Børneloppemarked kl. 10.15-15.00: Her kan børnene, der har deltaget i løbet af ugen, komme og have en bod, hvor de kan sælge alt fra legetøj til kreative projekter, de har lavet på FerieCampen. Der vil være popcornmaskine, hoppeborg og ansigtsmaling. Derudover kommer LAVUK og spiller musik. Forældre og søskende er selvfølgelig meget velkomne til at deltage hele dagen.

Feriecamp på Østerbro: DUI-Huset. Sibeliusgade 41, 2100 København Ø. Gratis. Mandag 3. juli – fredag 7. juli. Aktiviteterne er for børn og unge 3-17 år og uden tilmelding, medmindre andet er oplyst. Læs mere på feriecampsiden her.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »