Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
aarhusgade roede by hofor fjernkoeling

Gravearbejde giver kø

Byggeplads og gravearbejde i Århusgade betyder at der til tider er lettere kaotiske forhold for trafikanterne.

Den Røde By renoveres, KPC bygger en kontorblok, og HOFOR lægger rør i vejen. Sådan er sitationen lige nu i starten af Århusgade, hvor bilisterne skal deles om ét spor og fortovet langs Den Røde By er lukket af. Der er til tider tung trafik af lastbiler til og fra byggepladserne, ogbilkøer på strækningen. 

HOFOR oplyser at arbejdet i gaden skrider planmæssigt fremad og man forventer at det er afsluttet “inden udgangen  af juni måned”. HOFOR oplyser, at det ikke er dem, som har afspærret fortovet. Her er der ved at blive lagt nye fliser mv. i forbindelse med renoveringen af de røde huse.

HOFOR graver løs i Århusgade for at lægge et såkaldt fjernkølingsrør ned fra Helsinkigade og hen til KPC-byggeriet ud til Kalkbrænderihavnsgade. Når gravearbejdet langs med Den Røde By er slut, kommer det til at fortsætte langs Meny og Southamptongade. Fjerkølingen skal nemlig føres frem fra en ledning i Helsinkigade.

OPDATERING 16 JUNI: Nordhavn Avis erfarer, at gravearbejdet nu fortsætter ad Det Grønne Loop langs Southamptongade/Meny. Fjernkølingsrøret skal føres fra et stik ved Helsinkigade og frem til KPC-byggeriet i Århusgade . Dele af loopet – den næsten helt nye supercykelsti – er allerede brudt op. “Det var så fint lavet – det er til at græde over,” siger en forbipasserende cyklist.

Fjernkøling er forsyning af koldt vand til større ejendomme. Fjernkøling bruger mindre energi, fordi den anvender havets naturlige kølighed, i modsætning til de traditionelle airconditionanlæg, der kører på el.
HOFOR har flere fjernkølingscentraler i byen, og bygger snart endnu en central som en del af en ny energicentral i Kranparken på Svanemølleholm. Herfra skal der bl.a. leveres koldt vand til AP Pensions domicilbyggeri ved siden af.

Close

Translate »