Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Hæder til REDUCED på Kattegatvej

Iværksættervirksomheden REDUCED på Kattegatvej i Nordhavn fremstiller kvalitetsfonder baseret på overskudsproduktion. 24. august blev firmaet udnævnt til ’Mest innovative leverandør’ ved Dagrofa’s store awardshow i Odense.

Hæderen tilfalder REDUCED på baggrund af et kulinarisk samarbejde mellem REDUCED, Dagrofa Foodservice og Grambogård, der i fællesskab har udviklet fire nye produktvarianter, som både giver gode smagsoplevelser og mindre madspild.

PÅ FOTO SES: Karsten Bøttker (tv.), kok og konceptchef i Dagrofa Foodservice, William Anton Lauf Olsen, Co-Founder af REDUCED, Niels Skovby Jørgensen, CCO i REDUCED og Niels Beier, direktør på Grambogård.

Grambogård og REDUCED har indgået samarbejdet om at fremstille kvalitetsfonder ud fra et ønske om at forebygge madspild og skabe enestående madoplevelser. Produkterne er sat til salg primo juni 2023 og kan købes gennem Dagrofa Foodservice.

“Vores filosofi er, at intet skal gå til spilde. Ved at samarbejde med Grambogård kan vi udnytte overskydende råvarer fra slagteriet og omdanne dem til velsmagende fonder. Vi er glade for at bidrage til at skabe en mere klima- og miljøbevidst fødevareindustri,” udtaler Niels Skovby Jørgensen, CCO hos REDUCED.

Prisen ’Mest innovative leverandører’’ gives af Dagrofa til leverandører, der er dygtige til at tænke nyt i forhold til produkter og koncepter, er gode til at tænke i bæredygtighed og grøn omstilling, og som er i stand til at omsætte idéer til praksis til gavn for kunderne.

Mere end 600 repræsentanter fra Dagrofas leverandører havde takket ja til invitationen om at mødes i Odense Congress Center, hvor der også var oplæg om Dagrofas #FremgangSammen-strategi, en paneldebat om klima og bæredygtighed.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »