Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
halloweeen fotocontest daa svarer

Halloween med slikstoprute!

Beboere i Nordhavn laver slikstoprute til Halloween 31. oktober.

Beboere i Nordhavn er i fuld gang med at arrangere en festlig Halloween aften for alle børn i området. For at børnenes tur skal blive så sjov som muligt, kan alle tilmelde sig en slikstoprute, og være sikre på at få besøg. Det sker ved at sætte et klistermærke op på døren.

“Vi kommer og deler klistermærker ud til dørene, når vi nærmer os den 31. oktober. Når man ikke har mere slik – eller lyst til flere besøg – så piller man klistermærket af igen,” forklarer Lise-Lotte Falk Nielsen fra beboergruppen.

Der er også aftalt mødested og tid for Halloween-ruten. Det kl. 17.00 ved Big Bio på Hamborg plads, og her vil man få slikstopruten at vede. BIG BIO sørger for en uhyggelig modtagelse af børnene. Andre forretninger står også klar til at modtage børnene. Bl.a. MENY som deler drikkevarer ud til børn og voksne samt Andersen & Maillard, som laver specielle Halloweencakes til alle børnene.

halloween 2020 meny medarbejderFølgende butikker deltager også i løjerne:
– GARBANZO. Århusgade 149
-FRYD & GAMMEN. Hamborg Plads 8
-BLANK SPACE STUDIO. Gøteborg Plads 10
-MUBAN THAI. rhusgade 147
-LETZ SUSHI. Bordeauxgade 2
-OLIOLI. Gøteborg plads 14
-KINI KINI. Gøteborg Plads 9
-CORSA PIZZA. Gøteborg Plads 5
-THE AUDO. Århusgade 130

Tilmelding til slikstopruten sker på facebookgruppen “Alle os i 2150”.

Close

Translate »