Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
nordhavn avis.dk moebelkompagniet.dk 28 09 2021

Har du en gammel sofa? Læs med her

Der er mange muligheder, når du står med en gammel sofa. Hvis du dog ikke ved, hvad du skal gøre, når du har en gammel sofa, så kan du med fordel læse med her. 

Køb en ny sofa

Hvis du ikke vil have en gammel sofa stående derhjemme længere, så er det oplagt, at det er blevet tid til at købe en ny sofa. Det kan du gøre mange steder. Du kan for eksempel købe din nye sofa her.

Hvis du ikke ønsker, at din nye sofa skal blive hurtigt slidt og gammel, så kan du sørge for at købe en sofa af høj kvalitet. Det kan måske koste lidt flere penge, men det vil være billigere, end hvis du skal købe endnu en sofa efter kort tid. 

Byg din egen sofa

Hvis du er én, der godt kan lide at bygge dine egne møbler, så kan du forsøge dig med at bygge din egen sofa. Det kan være et sjovt og betydningsfuldt projekt, da du jo kommer til at stå for at lave et vigtigt møbel. 

Du kan med fordel få inspiration til, hvordan du skal bygge din sofa på nettet. Det kan være, at der findes nogle gode guides til dette, som du kan benytte. 

Skaf dig af med din gamle sofa

Du skal selvfølgelig også gøre noget ved din gamle sofa, som du ikke vil have mere. Hertil kan du tage forskellige metoder i brug. 

Du kan for eksempel vælge at sælge din gamle sofa. Det kan du blandt andet gøre på nettet, hvor du bare skal lave et opslag, hvor du skal sørge for at forklare sofaens stand og give den en rimelig pris. 

Du kan også tage ned i en genbrugsbutik og spørge, om de godt kunne tænke sig at sætte den til salg hos dem. Dermed går sofaen ikke til spilde. 

Close

Translate »