Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Har du forsikring til din leasingbil?

At lease en bil har sine klare fordele. Da flere mennesker efterhånden begynder at lease biler, kan det være vigtig at huske på forsikringsaspekterne ved denne beslutning. Da forsikringen af leasingbil kan være anderledes end en ejet bil, er det hermed vigtigt at forstå de specifikke krav for at beskytte dig selv og din investering. Derfor kan det være en fordel at læse med videre her.

Lovpligtig i Danmark

Forsikring af leasingbil kan du læse meget mere om på websiden, men her er en af de vigtige typer af forsikringsdækning, som du bør være opmærksom på. Ansvarsforsikringen er lovpligtigt i Danmark, hvorfor det er grundlaget for enhver bilforsikring. Denne forsikring dækker skader, der er forårsaget på andre mennesker, deres ejendele og dine medpassagerer i tilfælde af en bilulykke. Det er således afgørende at have en ansvarsforsikring for at overholde loven og sikre, at eventuelle skader, som du forårsager, bliver dækket.

Bilens værdi er beskyttet

Når du leaser en bil kræves det typisk, at du har en kaosforsikring på den leasede bil. Denne dækker de fleste skader på bilen i tilfælde af en bilulykke. Dette sikrer, at bilens værdi er beskyttet, og at reparationsomkostninger dækkes, hvis uheldet skulle være ude. Desuden tilbydes en afleveringskasko, som vil dække de fleste skader ved aflevering af den leasede bil. Dette inkluderer skader, der også opdages efter, at du har afleveret bilen, såsom buler og ridser. Denne kan således give dig en ekstra tryghed og beskyttelse mod uventede afgifter i forbindelse med tilbagelevering af bilen.

Hvad passer til dig?

At vælge forsikring til leasingbil er afgørende for at sikre din økonomiske sikkerhed og ro i sindet under leasingperioden. Nogle forsikringer er lovpligtige, mens andre kan være et tilvalg. I denne forbindelse er det essentielt at forstå kravene fra firmaet og på denne baggrund vurdere dine behov og vælge den mest passende dækning.

Close

Translate »