Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
harbour run 2019 goeteborg plads

Havneløbet er tilbage

Havneløbet i Nordhavn har skiftet navn og finder igen sted 29. august med tre distancer på henholdsvis 2, 5 og 10 kilometer.

Havneløbet blev aflyst i 2020 pga. corona, men relanceres nu som “PFA Harbour Run” og finder sted under Kulturhavn Festivalen.  
De tre løberuter snor sig ind imellem historiske industribygninger, nye ejendomme og kajområder. Der er T-shirts til alle. Sund forplejning og børnevenlig underholdning i stævneområdet på Göteborg Plads. Cecilie Lind som er fitnessekspert og kendt fra TV 2 programmet ”Korpset” kickstarter løbet sammen med Harbour Run maskotten. Og der er vinderpræmier til de hurtigste – og medaljer til alle.

harbour run 2019 loebereBørneløbet er for børn til og med 12 år, og det er gratis at deltage – både for børn og eventuelle ledsagere. Der er medaljer til alle og præmier til dem, der suser først over målstregen. Børneløbet starter kl. 09.50.
5-kilometer løbet (løb eller gang) er designet til at følge Nordhavns udvikling, derfor lægges der nye ruter hvert år – og i år er ingen undtagelse. 5 km-løbet starter kl. 11.20 og gang starter 11.40.
10-kilometer løbet er den længste distance og byder på stigninger, betagende sceneri og charmerende kajområder. 10 km-løbet starter kl. 11.00.

PFA er endnu en gang hovedsponsor, og derfor har løbet skiftet navn.
”Med PFA Harbour Run kan vi møde vores kunder på en sjov og uforpligtende måde og give dem en oplevelse, de ikke er vant til fra PFA. Det er en sjov dag for hele familien, så det er en unik mulighed for at vise vores store fokus på sundhed, og her spiller motion selvfølgelig en vigtig rolle,” udtaler  Chef for marketing i PFA, Mette Nielsen. PFA bor selv på Sundkrogsagde, og spiller også en aktiv rolle i udviklingen af Nordhavn med investeringer i byggeprojekter på f.eks. Redmolen og den røde by.

Afhentning af startnummer og t-shirt sker i ugen op til PFA Harbour Run 2021 ved PFA Pension, Sundkrogsgade 4. De konkrete åbningstider fremgår af racebriefing der tilsendes 2 uger inden løbet. 

PFA Harbour Run arrangeres af PFA, Bird&Bird og Unionkul Holding A/S med støtte fra By & Havn. Løbet afvikles af Running26 Events. Læs mere på http://harbour-run.dk

Close

Translate »