Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
havnepoliti havn politi

Hasarderet sejlads med vandscootere

 
Politiets havnepatrulje ankom til stedet, og blev af kajakroere guidet nord på. Ud for Bellevue Strand traf patruljen en vandscooter. Den blev ført af en 31-årig mand, som ikke havde medbragt førerbevis, hvilket han blev sigtet for. Da det ikke kunne klarlægges, om den 31-årige mand var en af førerne af vandscooterne ved Svanemøllebugten, blev han ikke sigtet for det forhold.
 
”Det skaber utryghed og kan skabe farlige situationer, når vandscootere sejler tæt på badende og andre brugere af havnen, og derfor er vandscootere ikke tilladt i Københavns Havn,” udtaler Politikommissær Thomas Ahlburg.
 
Københavns Politis sejlende patrulje er på vandet alle dage i sommersæsonen, hvor vejret er godt, og der er masser af trafik og mange brugere af havnen.
 
Det er ikke tilladt at benytte vandscooter eller jetski i Københavns Havn eller tættere på end 300 meter fra kysten. havnereglementet for Københavns Havn gælder også for vandet ved Svanemøllen og op til Tuborg Havn, Find Havnereglementet på https://byoghavn.dk/havnen
 
Close