Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Havnen skal inddeles i zoner

Der skal være plads til alle i Københavns Havn – men ikke alle steder. Til næste år præsenteres havnens brugere for en ny zoneplan, som fortæller hvor man må svømme, fiske, sejle, bo i husbåd og meget mere.

By & Havn har i 2023 igangsat arbejdet med zoneplanen. Konsulentvirksomheden COWI har udarbejdet en række oversigtskort, som viser havnens forskellige fredninger, miljøregler, trafikforbindelser, planforhold, private bolværk og meget mere.  

DSC_1958

I oktober blevet afholdt tre workshops for rekreative aktører, kommercielle aktører og bolværksejere. Og 28. oktober var der åbent havneseminar, som alle københavnere kunne deltage i.

“Mange har selvfølgelig særinteresser og prioriterer forskelligt – det er jo ikke sikkert, at en fisker, en bolværksejer og en svømmer er enige om, hvad der skal ske langs bolværkerne. Men der har været god dialog hele vejen, og det er tydeligt, at alle elsker havnen lige så højt, som vi selv gør, og ønsker alt det bedste for den i fremtiden,” udtaler Adm. direktør Anne Skovbro, By & Havn.

Nu arbejdes der videre med at udarbejde selve zoneplanen. By & Havn forventer at kunne offentliggøre den på et tidspunkt i løbet af sommeren 2024 ved et offentligt arrangement.

Find alle dokumenter om zoneplanen på denne hjemmeside

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »