Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Havnen søger nye ideer

vinterbadereBy & Havn har indført en ansøgningspulje til havneaktiviteter, og alle inviteres nu til at komme med deres ideer til anvendelse af havnerummet.

”Vi kan se på mængden af ansøgninger, vi løbende har fået ind de seneste år, at interessen for projekter og events i havnen er stærkt stigende. Derfor vil vi nu samle ansøgningerne i større puljer, så de ikke vurderes enkeltvis og ad hoc, men med et mere overordnet blik for den strategiske udvikling af havnen. Vi vil også meget gerne møde ansøgerne og bidrage med vores faglige viden om havnen ved at lave åbne kontortider, hvor man kan vende sin ansøgning, inden den sendes afsted”, udtaler Per Schulze, udviklingschef i By & Havn.
Idémagerne kan være foreninger, virksomheder eller enkeltpersoner. Det afgørende er, at man har den gode idé og en plan for, hvordan den bliver ført ud i livet. By & Havn lægger i vurderingen af ansøgningerne vægt på, at aktiviteterne:
– Spreder byliv til hele havnen
– Fungerer hele året
– Inddrager en bred kreds af aktører
– Henvender sig til nye målgrupper i havnen
– Har en bæredygtig og inkluderende profil
– Rummer samskabende/brugerinddragende elementer.
”Vi ser frem til at modtage en hel masse nye projekter og møde de mange aktører, som har lyst til at være med til at skabe endnu mere liv i havnen. Og så er vi glade for at kunne hjælpe. Hele dette projekt er både til fordel for ansøgerne, der får klarere linjer for, hvordan de skal søge, og jeg er helt sikker på at det skaber en bedre udvikling af havnen”, afslutter Per Schulze.

Der vil være ansøgningsfrist hver anden måned.
Første frist er 2. juni.
1. juli får ansøgerne får et endeligt eller foreløbigt svar.
Næste ansøgningsrunde har frist 1. august.

Havnen er blevet en park
Stand Up Paddle tilladt i vinterperioden

Close

Translate »