Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Havneseminar i teltet

Årets havneseminar finder sted tirsdag 11. juni kl. 16-19 i et konferencetelt på taget over forretningen Løgismose ved Nordre Toldbod. Havneseminaret er for alle, der har interesse i udviklingen af Københavns Havn.

På havneseminaret vil der være havnemesse hvor By & Havn og samarbejdspartnere præsenterer arbejdet med sikkerhed og rekreativ brug af havnen. Der vil også blive præsenteret en ny zoneplan for Københavns Havn, som skal være med til at give plads til alle de mange forskellige brugere af havnen.
Desuden vil der være mulighed for at komme med input til det nye havnereglement, som By & Havn er i gang med at revidere, så det følger med havnens udvikling.
Seminaret tilbyder også seneste nyt fra havnen, god debat og networking med alle de andre brugere af havnen.

Alle kan deltage i havneseminaret. Hvad enten man er medlem af en af havnens mange klubber, lystbådehavne, driver forretning i havnen, bor ved – eller på – vandet, sejler, fisker, ror, padler, bader eller går langs kajkanterne.  

Programmet ligger ikke helt fast endnu, men alle kan allerede nu tilmelde sig via Billetto og reservere dagen. Der er gratis adgang men et begrænset antal pladser. Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet. Det endelige program vil både blive offentliggjort i By & Havns nyhedsbrev og direkte til de tilmeldte.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »