Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Her er så stille nu – men lige pludselig er det sommer igen!

lenaHer er stille: Ingen hyggelige unge badegæster eller glade familier, der bader og soler sig, men heller ingen skrald, larmende Soundbokse eller råb og skrig natten igennem.

 

 

Ingen, der tisser op ad døren til opgangen, hopper i vandet fra private både eller sælger hash på træbryggen.
Novembersolen stråler, og vi går ture ved Nordhavn, på Islands Brygge, Kalvebod Brygge, Krøyers Plads og andre dejlige steder ved havnefronten i København.

Alle, som bor ved havnefronten, nyder nu at kunne opholde sig inde deres lejligheder og ude ved vandet i fordragelighed med dem, som går, cykler, vinterbader, lufter hund eller sætter sig for at nyde vejret og havnen.
For det er vores fælles havnefront, og ingen ejer havnefronten, men nogle bor der og har betalt for at bo der. De betaler skat, og de betaler derudover for skraldecontainere og vedligeholdelse af de dele af havnefronten, som kommunen en listig dag udlagde som ”privat område med offentlig adgang”.
Det var jo smart, for så kan alle gøre, som de vil – beboerne betaler.
Kommunen har ikke lyttet til beboerne ved havnefronten i mange år!
I sommer blev den daværende overborgmester så selv generet af støj og møg på Bryggen – og noget skulle gøres. Hvordan man helt præcist har fået styr på udfordringerne, står ikke klart for mig, men jeg håber, man arbejder på det – for det er snart sommer igen.
Måske er de råb om hjælp, som er kommet fra havnefrontens beboere gennem flere år, blevet hørt, så vi undgår konflikter til sommer?
Jeg tvivler, men der er snart valg til Borgerrepræsentationen, så det kan måske vække nogle nuværende politikere til at tage problemstillingen alvorligt.
Et kommunalt ordenskorps kunne være en del af en løsning.
Jeg har nu boet ved havnefronten i fire år uden noget mærkbart er sket, så jeg vil meget gerne være med til at finde gode løsninger, så alle – også dem, der ikke bor ved vandet – kan få det bedste ud af Københavns fantastiske havnefront.
Det er én af flere grunde til, at jeg stiller op til Borgerrepræsentationen næste år for Venstre. Jeg vil arbejde for gode løsninger for havnefronten – også mellem valgene – og om vinteren. Jeg vil gerne blive ”din stemme i vandkanten”.

Close

Translate »