Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
sponsor no helsegrossisten 28 12 2022

Hvad er sundhed for dig?

Har du nogle gange prøvet at spørge dig selv om, hvad sundhed er for dig? Hvad betyder sundhed for dig? Der er ikke noget facit, og der findes lige så mange forskellige svar, som der findes mennesker. For nogle handler sundhed om, at man får gået en god tur hver eneste dag. For andre handler det om at bruge tid i selskab med mennesker, man godt kan lide.

For nogle er sundhed, at man får trænet en masse, og at kroppen har et godt grundlag for at blive bygget op og forstærket. Collagen er kroppens byggesten, og vores collagene fibre er nogle af dem, der fylder mest i os. Du kan være med til at understøtte de collagene processer og øge mængden af det i kroppen ved blandt andet at indtage collagenpulver, som du kan opløse i shakes eller som en del af et morgenmåltid. Der findes mange måder at tage kosttilskud på, og det handler om, at du finder det, der føles godt for dig.

Hvad gør collagen?

Collagen er byggematerialet, og det skal findes i vores proteiner. Det er derfor også typisk noget af det, der kan indtaget gennem enten fisk eller kvæg, hvor der er stor proteinrigdom. Hvis du ikke spiser disse fødevarer, eller du blot ønsker at øge dit indtag af collagene fibre, kan et kosttilskud altså være noget for dig. 

Fibrene er elastiske og blandt andet noget af det, der spiller ind på vores huds elasticitet. Det øget hudens smidighed og spændstighed, og du vil formentlig opleve, at din krop føles som værende i balance, når der er styr på dine proteinniveauer og dermed de collagene fibre. Det er ikke alt, man kan bygge op med kosttilskud – collagen findes i kroppen gennem vores almindelige føde og som byggesten – men det kan være et udmærket supplement, du kan prøve af.

Close