Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Hyr en advokat inden dit boligkøb

Hvis du er på udkig efter en ny bolig – måske i form af en ejerlejlighed eller andel – kan det være en kæmpestor fordel at investere i en boligadvokat. På denne måde ved du med sikkerhed, at samtlige regler og krav overholdes, hvilket kan være en smule uoverskueligt at have styr på selv.

Hvorfor vælge en advokat?

Der kan være mange juridiske aspekter forbundet med at købe eller sælge en bolig. Hvis du ikke ønsker at sætte dig ind i samtlige juridiske krav – så lad en boligadvokat hjælpe med boligkøbet. På denne måde ved du, at der er styr på den juridiske del, og du kan således købe din bolig med ro i maven. Hvis du ikke på forhånd kender til det juriske område, kan det nemlig være tidskrævende at sætte sig ind i samtlige aspekter. Dette kan en boligadvokat derfor hjælpe dig med.

Hvad koster det?

Selvom det kan være dyrt at ansætte en professionel advokat, kan det imidlertid sagtens betale sig. På websiden kan du dog finde gode tilbud, som du med fordel kan benytte dig af, hvis du leder efter en boligadvokat, som kan hjælpe dig. Der er forskellige pakker at vælge imellem, hvorfor det kan være en god idé at sætte sig ind i de forskellige muligheder. Dog kan du vælge at få en uforpligtende samtale, så du her kan stille diverse spørgsmål, som du gerne vil have svar på.

Kontakt firmaet

Der er forskellige måder, hvorpå du kan komme i kontakt med firmaet. Inde på websiden kan du blandt andet finde et telefonnummer, som du kan benytte, hvis du selv ønsker at ringe dem op. Ligeså kan du også vælge at udfylde en kontaktformular, så du bliver ringet op, når du har tid. Dette skal du blot skrive inde i kontaktformularen, så firmaet ved, hvornår det er muligt at kontakte dig.

Close