Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Indbrud hos Blank Space

blaaDer har været indbrud hos madvirksomheden Blank Spaces, Göteborg Plads 10.

Vi har haft indbrud natten mellem 17. og 18. september, og jeg tror, tyvene gik efter kontanter. Men dem havde vi ikke, så de har taget andre værdigenstande, siger en ærgerlig Theresa Blank Schjønning.

Hun er overrasket over, at der er så mange indbrud i området.
Generelt er der mange indbrud de seneste uger, og jeg tror, de fleste er i området omkring Göteborg Plads. Vi troede, det var et meget sikkert område, så det chokerer os, siger Theresa, som heldigvis var forsikret. 

For to uger siden var der advarsler om indbrud på Facebookgruppen Alle os i 2150. Der havde nemlig været en række indbrud og indbrudsforsøg, kunne Nordhavns beboere rapportere. Men ifølge Københavns Politi er der ikke tale om en stigning. Derimod oplever politiet, at der i forskellige Facebookgrupper ofte står et højt antal indbrud, som de ikke genkender, og det gælder også i dette tilfælde. Det kan evt. skyldes, at mange indbrud ikke anmeldes, lyder det fra Københavns Politi.

Close

Translate »