Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Inflation og aktiehandel

partnertekstHvis du overvejer at komme i gang med at investere i aktier, er du kommet til det helt rigtige sted. Her vil der blive gennemgået, hvorfor du skal vælge at investere i aktier med udgangspunkt i den stigende inflation i samfundet. 

Før du kan begynde at investere i aktier, skal du selvfølgelig have noget at investere. Se samlelån her, så du kan komme i gang med aktiehandel!

Hvorfor skal jeg investere i aktier?

Der er flere forskellige årsager til, hvorfor du skal begynde at investere i aktier. En af grundene til, at du skal starte med investere i aktier, er den stigende inflation i samfundet. Den stigende inflation betyder, at dine penge i banken med tiden vil blive mindre og mindre værd, fordi de mister deres købekraft i takt med, at priserne stiger i samfundet. En sund økonomi har i gennemsnit en inflation på 2 % om året.

Når du vælger at investere dine penge i aktier i stedet for at have dem stående i banken, kan du undgå, at pengene mister deres købekraft over tid. Det handler selvfølgelig om, at du skal have et afkast på dine investerede aktier. Hvis du lykkes med dette, kan du begrænse inflationen og faktisk have endnu flere penge til rådighed, end du havde før.

Aktiemarkedet er uforudsigeligt, hvilket betyder, at du aldrig kan være sikker på, hvad der sker. Det handler om at opnå en teoretisk viden og lære at forstå tendenserne. Hvis du kan opnå dette, har du et godt udgangspunkt for at komme i gang med at handle med aktier på en ansvarlig måde.

Lån altid med omtanke 

Du skal aldrig nogensinde låne flere penge, end du har råd til at betale tilbage. Når du skal finde det lån, som du ønsker at tage, skal du altid kigge efter begrebet, ÅOP, som står for årlige omkostninger i procent.

Close

Translate »