Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Inviter vennerne til lækker pizza med en pizzaovn til terrassen 

Hvis du har en terrasse derhjemme, som er er meget glad for, bruger du sikkert også her en masse tid, når vejret selvfølgelig tillader det. Hvis du ønsker at kunne lave god mad udenfor på din terrasse, kan du overveje at købe noget som en pizzaovn til gas. Så kan du invitere dine venner hjem, så i sammen kan tilberede lækker pizza udenfor i det gode vejr.

Find pizzaovn til terrassen 

Før at du kan sende invitationen til dine venner, skal du selvfølgelig først ud og have købt en pizzaovn, som du kan benytte udendørs. Find din pizzaovn til haven her, så du kan komme i gang. Ved at vælge en simpel pizzaovn til gas, vil det blive nemt, når der skal tilberedes pizzaer på terrassen. 

En pizzaovn som denne er udstyret med en brænder, som varmer ovnen op til den rette temperatur, og gør det muligt at tilberede pizzaer på få minutter. Derudover er en pizzaovn som denne også udstyret med en varmeisolerende lag, der gør, at der holdes godt på varmen, når den først er tændt. Med nyt udstyr som dette til din terrasse, vil du helt sikkert kunne lave lækker mad til venner og familie. 

Køb lækkert tilbehør, I kan putte på pizzaerne 

Når du har fået din pizzaovn, og har inviteret dine venner på besøg, skal du have købt lidt ind. Du skal nemlig have fundet diverse tilbehør, som I kan putte på jeres pizzaer. På den måde gør du det også muligt, at alle kan lave deres helt egen personlige pizza med præcis den topping, som de synes bedst om. 

Det vil uden tvivl også være hyggeligt, at I alle kan bruge lidt tid på at lave en god pizza sammen, og nyde disse, når de er blevet bagt i din splinternye pizzaovn.

Udforsk nye pizzaer 

Ved at have en pizzaovn tilgængelig derhjemme, giver det mulighed for at bage lækre pizzaer, lige når du vil. Du kan derfor overveje at udforske nye toppings til dine pizzaer, og finde ud af, hvilken pizza du synes bedst om. 

Ved at afprøve forskellige typer af toppings og tilbehør, vil du helt sikkert kunne komme frem til nogle lækre kombinationer, som du kan bage i din ovn til udendørs brug. Ved at købe en pizzaovn til terrassen kan du altså både tilberede lækre pizzaer med venner, men også på egen hånd.

Close