Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

ISTID åbner på Göteborg Plads 10

istidISTID åbner isbar i Harobur House, Göteborg Plads 10. Her skal der sælges økologisk nitrogen-is – lavet mens man kigger på

istidAnniken Sand og Nina Victoria Berg står bag ISTID, som på få år har udviklet sig til lidt af en iskæde. De første is blev solgt fra en baggård i en hjemmebygget bod på Vesterbro. I januar 2015 besluttede de sig for at opsige deres arbejde og gå all-in på is-eventyret, hvor de fandt et lille kælderlokale i Jægersborggade 13 på Nørrebro.  I 2016 deltog de to iværksættere i DR’s program ‘Løvens Hule’, hvor de fik en investering af Christian Stadil og Tommy Ahlers. De penge brugte de på at åbne isbutik i  Waterfront Shopping i Hellerup. Senest er der kommet en  pop-up isbar hos Depanneur i Østergade til. Og nu gælder det Nordhavn.

istidDe to ismagere er glade for det nye lokale ved havnebadet og på ikke mindre end 120 kvm, og de forventer åbning i miden eller slutningen af juni.

Vi har længe drømt om det her. Et sted hvor vi kan eksperimentere, byde vores elskede kunder på et større isudvalg, nye spændende produkter, og ikke mindst siddepladser i hyggelige omgivelser så vi kan holde åbnet året rundt. Det er virkelig en drøm der går i opfyldelse, skriver Anniken og Nina på facebooksiden ISTIDkbh.

I påsken står ISTIDs røde veteranbrandbil på Gøteborg plads med et lille udvalg af økologiske nitrogen is. Det foregår onsdag-mandag mellem kl 13-17.

ISTID laver hjemmelavet kvalitets-is med friske økologiske råvarer. Ved hjælp af flydende Nitrogen produceres isen for øjnene af kunderne. Nitrogen er minus 196 grader celcius, hvilket gør at iskrystallerne stort set ikke når at krystallisere sig under nedfrysningen, og det skulle give en blød konsistens og cremet is.

 Butikken på Jægersborggade vil fortsat have åbent 6-7 måneder om året.

Close

Translate »