Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

IT-selskabet ‘twoday’ rykker ind i Pakhus 47

I efteråret 2024 flytter IT-selskabet twoday ind med 600-800 medarbejdere i Pakhus 47 på Sundmolen i Nordhavn.

By & Havn er i gang med at konvertere fire eksisterende pakhuse på Sundmolen til moderne, fleksible kontorarealer. Istandsættelsen sker nænsomt og med respekt for husenes og områdets fantastiske historie.

Pakhus 47 var en gang et stort kaffelager i den gamle frihavn, men er lige nu ved at blive renoveret og ombygget til en moderne kontorejendom af By & Havn. Med 15.000 kvadratmeter har twoday lejet næsten hele pakhus 47 med en 10-årig kontrakt.

By & Havn har planer om at lave en åben stueetage i Pakhus 47, som skal være forsamlingssted og kantine for både twodays medarbejdere, nabopakhusene og beboerne i Nordhavn. by & Havn er også i gang med modernisering af Pakhusene 53 og 54 ud til Orientkaj.

“Vi har mærket stor interesse for pakhusene på hele Sundmolen, både pga. deres beliggenhed, men også på grund af den smukke renovering, de gennemgår,” udtaler Ejendomsdirektør hos By & Havn, Henrik Steenstrup.

Landedirektør i twoday, Lars Berthelsen, udtaler at selskabet nu kan flytte flere af sine enheder sammen og “skabe et godt udgangspunkt for endnu mere synergi og samarbejde på tværs af twoday“.

twoday er et nordisk IT-selskab med mere end 2.700 IT-specialister, som arbejder med digital transformation, forretningskritisk teknologi og datadrevne løsninger for mere end 8.000 kunder i såvel den offentlige som den private sektor.
twoday dækker i Danmark over virksomhederne twoday Co3, twoday kapacity, twoday IT Minds, twoday Two-Many, twoday A/S, twoday CTGlobal, Tabular Editor og RelateIT og har i Danmark mere end 1.000 medarbejdere.

By & Havn lavede tidligere i år eb rundvisning i Pakhus 47. Bygningen fra 1946 er blevet totalrenoveret og skal ændres markant. I stueplanet kommer der store panoramavinduer ud mod vandet og et indgangsparti til et stort loungeområde. Pakhus 47 får også en ny tagbygning. 
Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »