Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Juleskov på Sundmolen

Kom til julehygge med dine naboer og vær med til at fejre, at det første midlertidige byrum på Sundmolen åbner.
Følgegruppen for midlertidige byrum, der består af beboere på Sundmolen og By & Havn, arbejdede på første møde i midten af november med, hvordan der kan skabes mere grønt, leg og trafiksikkerhed. Resultatet er en grøn plet af træer midt på Sundmolen, som kommer til at bestå af 20 nordmannsgraner og en håndfuld piletræer og søjleeg.

Det fejrer vi fredag den 3. december 2021 kl. 15-17. Arrangementet er for alle – både voksne og børn. Mød dine naboer og hør mere om følgegruppen for midlertidige byrum, mens børnene går på jagt efter nisserne, der har gemt sig mellem grantræerne. Der er kaffe til de voksne og varm kakao til børnene.

Hvis du vil have indflydelse på næste etape, når juleskoven skal erstattes af et nyt og større byrum/projekt i foråret, kan du melde dig ind i følgegruppen. Der er ingen begrænsning på antallet af deltagerere, og alle kan tilmelde sig og være med i udviklingen. Du kan høre mere om arbejdet i følgegruppen til åbningen – og hvis du er interesseret, så send en mail til mail til Jane Hegner Mortensen, By & Havn på jhm@byoghavn.dk.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »