Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Kajakklubben vil udvide. NU!

Kajakklubben i Nordhavn er ved at drukne i medlemmer. Men succesen har også givet pladsproblemer. Nu vil klubben med kommunens hjælp udvide Det Flydende Aktivitetshus.

Der findes ikke en dansk kajakklub, der vokser hurtigere end den, der ligger i Nordhavn. Det er et faktum, men det betyder også, at der ikke er plads nok til klubbens udstyr de steder, hvor klubben må opbevare det. Derfor håber kajakklubbens formand, Thomas Bonde, at klubben snart får lov til at udvide det flydende aktivitetshus.

Der er kommet mange nye medlemmer og mange børn, så derfor har vi nu for lidt plads. Vi har ikke kun havkajakker men også surfski og standup-paddleboards, siger Thomas Bonde og tilføjer:

“Hvis vi skal fortsætte væksten, skal vi have mere plads”.

Kan selv betale

Heldigvis er det flydende aktivitetshus i Nordhavn indrettet, så det kan udvides mod øst, og det håber kajakklubbens formand sker snarest, for det har indtil videre ikke givet pote at bede By & Havn om hjælp.

“Nu har vi kontaktet Kultur- og Fritidsforvaltningen for at få hjælp til at komme videre med projektet”, siger Thomas Bonde.

Han regner med, at det vil koste mellem 800.000 kroner og en million at udvide aktivitetshuset med 9×12 meter til opbevaring af klubbens grej.

God økonomi

Heldigvis kan klubben selv betale for meget af udbygningen. Det er på grund af de mange nye medlemmer.

“Vi har en god økonomi på grund af væksten. Derudover regner vi med, at mange af vores medlemmer vil chippe ind og hjælpe projektet i gang”.

Helst ikke Gittervej

Hvis det ikke lykkes at få skub i udbygningen, er kajakklubben blevet stillet i udsigt, at den kan få noget plads ved Gittervej. 

Det er dog ikke en løsning, Thomas Bonde er begejstret for.

“Det er meget langt væk fra vores andre faciliteter, og det er et stykke at skulle gå i en våd våddragt fra Aktivitetshuset til Gittervej”.

Hvis alt går optimalt for kajakklubben i Nordhavn, er aktivitetshuset udvidet i maj/juni 2021. 

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »