Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
madeye edouard gilles wug

Kalder dagen på Take Away?  

Har det bare været en af de dage? Eller har du fortjent lidt ekstra forkælelse? Eller er det noget, der skal fejres? Tømmermænd eller regnvejr? Der kan være mange grunde til, at du ikke selv har lyst til at stå ved kødgryderne i dag. 

Har du prøvet Hungry i København? Du kan få din mad indenfor ca. 30 minutter i hele København. Du kan naturligvis også afhente selv, hvis du trænger til lidt luft, og måske se en ny del af din by. 

Det er nemt at finde lige det, som du har lyst til, både i forhold til geografi og smagsløg. Der er naturligvis helt sikker betaling, om du vil betale med kort, kontant eller med mobiltelefonen. 

Den kulinariske verden for dine fødder

København er en by fuldt med hele verdens køkkener på menukortet. Om det er sushi eller taco, så kan du finde et hav af varianter, og det er bare at vælge. Selvfølgelig er der også muligheder, hvis du har specielle ønsker til din kost. Glutenfri eller vegansk take away er ikke længere en sjældenhed, og det er bare at vælge det, som ser lækrest ud. 

Selvfølgelig kan du også få burger, pizza og anden mere traditionel take away i alle former og afskygninger. Du vælger bare favoritten til dig og til familien. 

Skal det være kaloriefattigt eller kalorierigt, så er der masser af muligheder. Skal der spares på kalorierne, så er der et væld af salater og andet mad, som du kan spise med god samvittighed. Der er f.eks. mulighed for at vælge en sandwich, som lever op til dine præferencer, både når det kommer til typer ag brød og indhold. Det behøver absolut ikke være en kedelig smagsoplevelse at spare på kalorierne, slet ikke når det er en anden, der laver maden til dig. 

Det er nemt at prøve noget nyt

Det kan være fristende bare at vælge det måltid, som du er vant til. Når nu det er så nemt at få et væld af muligheder ind af døren, så prøv engang imellem at bestille noget helt nyt. Du kan finde din nye livret i et helt andet kulinarisk univers, end det du normalt befinder dig i. Det giver krydderi på hverdagen i mere end en forstand. Tænk på hvad du måske går glip af! Helt nye smagsoplevelser er lige ved fingerspidserne. Det er bare at række ud efter dem. 

Close

Translate »