Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
dfds marmorvej nabo info 2021.03

Genbrugsstål i kontorblok ved Marmorbyen

Kommende kontorblok på Marmormolen skal bygges af genbrugsstål.

Entreprenøren NCC har indkøbt i alt 245 tons står af typen GSY GREEN fra Give Steel A/S, som er 98% genbrugsstål og har 40% lavere CO-effekt end Give Steels konventionelle stålkompositbjælke.

”Bjælkerne har nøjagtig samme egenskaber, som søsterbjælken. Ser man bort fra Green Steel logoet, kan man ikke se forskel. Men med den højest mulige andel recirkuleret stål i bjælken, reducerer vi ikke blot CO2 aftrykket på leverancen. Vi sender også et vigtigt signal om, at det er muligt”, udtaler
kompetencechef Niels-Otto Krarup fra NCC

Også hos Give Steel er der begejstring for projektet. Bæredygtighedschef Anette Maria Christensen, fortæller:

”Selvom vi ikke får GSY GREEN ordrer hver eneste dag, så befinder vi os i et paradigmeskifte, hvor efterspørgslen på CO2 reduktion stiger. Vi er godt i gang, vi fokuserer, investerer og udvikler på høje ambitioner”, lyder det fra bæredygtighedschefen.

Kontorblokkene rundt om Marmorbyen
Marmorbyen er det første boligbyggeri i Nordhavn. De 259 lejligheder havde første spadestik allerede i 2013. Marmorbyen er bygget i to etaper, hvor første del stod klar til indflytning i 2015, mens anden del af byggeriet blev færdigt slutningen af 2016. Marmorbyen vil om få år være omsluttet af høje kontorblokke på tre sider:

  • Øst for Marmorbyen ligger UN City.
  • Vest for Marmorbyen er AP Pension i gang med at opføre et 8.600 kvm. stort kontorhus på grunden ud til Kalkbrænderihavnsgade. 
  • Syd for Marmorbyen bygger Pension Danmark et kontorhus i forlængelse af det nye hovedsæde for DFDS.

Befolkningen kan komme ud til vandet på sydsiden af Marmorbyen, og spadsere på træbryggen ved Nordbassinnet. Senere vil der også komme et anlæg med adgang for borgerne ud til Kronløbet – foran UN City.

Close

Translate »