Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Kirken er med til Kulturhavn Festival

Igen i år deltager Hans Egedes Kirke i Kulturhavn Festival på Orientkaj med fisketure, fællessang og børneteater.

Som del af Kulturhavn Festival 2023 inviterer Hans Egedes Kirke til musikalsk teaterforestilling for børn fra 4 år og op på skibet M/S SKIPPER på Orientkaj søndag 27. august kl.16.15 -17.00. 

“VERDENS HURTIGSTE FISK” er et dannelseseventyr med musik: Forestillingen handler om Lillefisk, der i sin ungdommelighed bilder sig ind at den ikke er bange for noget som helst. En dag svømmer Lillefisk ind i Tangskoven. Alle hans venner siger ellers, at man skal man holde sig fra det sted. I Tangskoven møder Lillefisk den farlige og uhyggelige Muræne. Murænen gider ikke spise Lillefisk. Den er for tynd og benet, men Lillefisk skal love at komme tilbage med sine fede venner. Lillefisk flygter fra ansvaret for sine venner og begiver ud på det store ocean på må og få. Det bliver til en eventyrlig rejse hvor Lillefisk møder frække delfiner, den nærsynede kuglefisk Kalle Klovn, en svømmeglad edderkop, og kommer en tur i fiskeskolen. Fortællingen er skabt af Hans Laurens og musikken er lavet af Andreas Ugorskij. I forestillingen ses hatte skabt af billedkunstneren Maria Lau Krogh. 

Men teaterforestillingen er ikke det eneste, som Hans Egedes Kirke byder på i dagens program på Orientkaj: Klokken 10 og 13 er der fisketur på skibet M/S Fyrholm (Tilmelding via hjemmeside)

Klokken 15 og 17 er der fællessang på kajen med harmonika. Og klokken 16.15-17.00 spiller teaterforestillingen”VERDENS HURTIGSTE FISK” på skibet M/S SKIPPER. Kom i god tid da der er begrænsede pladser.

Alle aktiviteter er GRATIS. Se mere på Hans Egedes Kirkes hjemmeside og book plads på fisketurene.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »