Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
partner nordhavn otay 07 09 2021

Klargør klædeskabet på vinterkulden

Der sker flere ting, når året lakker mod enden. Dagene bliver kortere, humøret ændrer sig, men mindst lige så vigtigt sker der en stor forandring i vejret. At vejret ændrer sig, betyder selvfølgelig også, at du bliver nødt til at finde noget nyt tøj frem fra klædeskabet, hvis du ikke har lyst til at fryse – men hvad kræver vinteren egentlig af dit klædeskab?

Cardigans og sweatre er altid gode at have

For mange mennesker er sommeren lig med t-shirts og ikke meget andet, selvom du selvfølgelig aldrig helt kan sætte din lid til den danske sommer. T-shirts er dog som regel meget sjældent brugbare på egen hånd i løbet af vinteren, men der hvor de er brugbare, er under et andet stykke tøj. Sweatre er ofte meget brugte her, men der findes jo mange andre slags overtøj, der også kan tages i brug, herunder cardigans.

En cardigan til dame er blevet meget populært igen i den seneste tid, og samtidigt giver en cardigan lavet i strik en rigtig god komfort, når du har den på. Leder du efter sådan en, kan du her finde et udvalg af cashmere strik cardigan.

Varme bukser og lange strømper

Det er naturligvis ikke kun overkroppen, der kan blive ramt af kulden, og derfor skal du have tøj, der kan dække hele din krop. For det første kan du tage et kig på bukser, nederdele eller hvad du nu lige ellers foretrækker at dække benene med. Shorts får du nok næppe brug for, og nederdele kommer nok heller ikke til at fungere uden noget indenunder. Lange bukser eller tykke strømpebukser er derimod rigtig gode at have om vinteren.
Udover det er det nok også en god ide at finde de lange strømper frem, hvis du har været vant til at gå med ankelsokker i sommermånederne – det er sjældent særlig rart om vinteren. 

Close

Translate »