Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Klatring, løb, ski og snowboard for alle på CopenHill til næste sommer

copenhillPå det 85 meter høje CopenHills, som også gerne må kaldes Amager Bakke, kan man  til næste sommer kan stå på ski, spise middag, løbe, vandre, klatre, træne og  kælke. Med den bedste udsigt over København og Øresund

• CopenHill – The Urban Mountain. Det er det officielle navn på  Københavns nye urbane bjerg ovenpå Amager Ressource Center på Kraftværksvej ved Margretheholm.
Det 85 meter høje værk med sit skrånende tag er designet af BIG Architects. Her kan man  til næste sommer kan stå på ski, spise middag, løbe, vandre, klatre, træne og  kælke. Med udsigt over København og Øresund.

copenhillAlle illustrationer: www.copenhill.dkOppe på toppen
For at starte på toppen, tager vi den offentlige og gratis elevator 85 meter op. Ellervælger vandrestien langs CopenHills’s ydre side.
Oppe på toppen af CopenHill kommer til at ligge et ‘Urban Training’ område med forskelligt træningsudstyr og elementer til fitness-, styrke- og konditionstræning. Det vil blive det højest placerede træningscenter i Danmark.
Træningsområdet er offentligt tilgængeligt og man kan via RUN365 melde sig på forskellige fitness-, crossfit-, styrketræningshold, hvor en instruktør vil være til stede.

Mad fra Skank og juicy
Mindre aktive københavnere kan nyde en god middag i restauranten på toppen. Ovenpå CopenHill kommer nemlig en café/restaurant med byens bedste udsigt, og drevet af folkene bag spisestedet Skank og Juicy på Vesterbro.
De fokuserer på at servere sund, nærende danske tapasretter til en fair pris samt picnic kurve, man kan nyde på Bakken med rosé, bobler eller vand.
Under navnet CopenHill Summit Area vil der også blive afholdt forskellige arrangementer på terrassen og i restauranten i løbet af året.

copenhillEfter begynderområdet i svinget op til hovedtaget kommer en piste for de mere øvede skiløbere med et tilhørende freestyle-område med ‘kickers’ og ‘rails’. Hældningen vil være ca. 25 %, hvilket svarer til en blå løjpe. Den røde/sorte pist får en hældning på 25-45%. Den nederste del aaf pisten har ‘Magic Carpet’ transportbånd, imens en tallerkenlift transportere skiløberen op til skibakkens øverste punkt. Alpine udfordringer
Den største attraktion på CopenHill bliver sandsynligvis det 9.000 kvm. store alpinområde svarende til mere end 11 håndboldbaner. Her vil det være muligt at stå på ski, snowboard, snowblades mv. året rundt, med undtagelse at få dage hvor vinden vil være for kraftig, eller vejret for dårligt.  
CopenHill har pister varierende fra 45 graders hældning på den sorte/røde pist på toppen, til den grønne piste i slutningen med 14 graders hældning.  
Skibakken bliver inddelt i to zoner. Den ene er designet til begyndernes behov. Den anden zone får to skipister til de mere øvede skiløbere. Ved events og konkurrencer vil en særlig rampe kunne forlænge skibakkens længde med ca. 25 meter og give ekstra startfart.

copenhillStiforløbene indeholder hældninger fra 5 % til 35 %. De 10 steder rummer en række nedslag og pusterum på tagfladen, hvor besøgere kan kigge ud over bakken, holde pause og træne.Løb & vandring
Tagfladen har også store grønne arealer hvor der kommer oplevelses- og legelandskab, som man kan løbe, vandre og lege i.
De grønne installationer bliver manifesteret i konceptet ”10 steder og 10 ruter”, der er udviklet sammen med Lokale- og Anlægsfonden. Der kommer både vandringslandskab, korte  sprintruter og længere udfordrende træningsruter.

copenhillSkicenter – café og butik
For foden af CopenHill kommer et skicenter med skibutik, skiudlejning, cafe og lounge-område, hvor afterski også vil blive afholdt. Steep & Deep kommer at stå for skiudlejningen.
Ved siden af skicenteret kommer en mindre skilegeplads og en kælkebakke til de helt små.
Dertil kommer hangout-område på taget af skicenteret, hvor der også vil blive etableret en scene til koncerter og en terrasse til afterski i eftermiddagssolen.

Sne allerede til november
Kalenderen for CopenHill tyvstartede allerede i september i år, hvor der var Åbent Hus.
3. november samarbejder Copenhill med Copenhagen Winter Games om at afholde et stort Big Air skistævne i B&W Hallerne.
Efter Copenhagen Winter Games bliver al den kunstige sne kørt ud på den nederste del af Amager Bakke. Fra 6. november åbnes der for ski, kælkning og sneboldskamp.

copenhillPå siden af CopenHill er der en klatrevæg, der med sine 85 meter er Nordeuropas højeste. Den er ca. 10 m bred med forskellige forhindringer på vej op, som det ville være på et naturligt bjerg. Klatrevæggen bliver designet og udsmykket, så den til dels vil komme til at ligne en naturlig bjergvæg med forskellige udhæng, sprækker osv. Der vil kunne være omkring 4 klatrere på vej op mod toppen ad gangen.

Close

Translate »