Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
bydelsfest 2022

Københavnerpicnic på Sandkaj

Kulturdistriktet vil sætte Århusgadekvarteret og Nordhavn på landkortet med en langbordsmiddag 11. juni, hvor alle er inviteret.

I anledning af Arkitekturåret arrangerer Københavns Kommune en lang lægger Københavnerpicnics i alle bydele, hvor alle københavnere er inviteret. Nordhavn er ikke med i det officielle picnic-program, men det vil Kulturdistriktet lave om på med ‘Københavnerpicnic på Sandkaj’.

“Det bliver en hyggelig langbordsmiddag, hvor alle er inviteret. Tag din familie, ven, nabo eller en hel fjerde under armen og glæd jer til at blive fortryllet, når et udpluk af lokale spisesteder vil servere hver deres unikke måltidsoplevelse til jer – under åben himmel på Sandkaj,” skriver Kulturdistriktet, som er en sammenslutning af kunstnere, foreninger, institutioner og virksomheder på Østerbro og Nordhavn.

Langbordsmiddagen finder sted søndag 11. juni kl. 16-20 på Göteborg Plads. Her kan man sætte sig ved et bord, falde i snak med naboer og vælge mellem forskellige retter og smagsprøver fra lokale restauranter og butikker. Bordene bliver inddelt efter de enkelte spisesteder. man skal derfor bestille kuvert fra samme spisested, hvis man vil sidde sammen. 

Maden kommer fra Hija de Sanchez (Cochinita, Barbacoa og kål) og Foodoir (sæsonens fisk i cremet fiskefumé med grillede asparges, nye porrer og dild). Man kan medbringe egne drikkevarer.

Kulturdistriktet vil sørge for underholdning på dagen. Arrangementet er skabt i samarbejde med handelsforeningen Århusgadekvarteret og støttet af Københavns Kommune.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close