Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Københavns Kommune åbner sit eget genbrugslager

Kontorstole, hæve-sænke-borde og andre gode møbler kan få nye brugere i kommunens kontorer og daginstitutioner. Med nyt genbrugslager vil Københavns Kommune have mere genbrug og genanvendelse – og reducere indkøb af nyt inventar.

Det nye KK Genbrugslager for hele kommunen åbner i denne uge i en 3.600 kvm. stor lagerhal i Glostrup. Her er der fyldt med brugbare kontormøbler, reoler, stole til mødelokaler og børnehavemøbler, som venter på nye. Også lagerets egne opbevaringsreoler og medarbejdernes kaffekopper er genbrug.

(Foto: Overbogmester Sophie Hæstorp Andersen (S) besøger genbrugslageret i Glostrup)

Alt inventaret bliver registreret og sat i system, og når medarbejdere mangler et konkret møbel til deres arbejdsplads, klikker de blot ind på lagerets webshop og bestiller – helt gratis. Når lagerets medarbejdere har samlet en pæn bunke bestillinger, og vognen er godt fyldt, bliver inventaret kørt ud til de forskellige arbejdspladser

Københavns Kommune har også tidligere genbrugt møbler og andre former for inventar, men det er nyt at tingene nu bliver samlet i ét centralt lager for alle forvaltninger, så medarbejderne får adgang til at se hele kommunens udvalg på webshoppen. Næste skridt er, at alle Københavns forvaltninger gennemgår de lokale depoter og kældre, så alt inventar, som andre arbejdspladser kan have glæde af, kommer videre.

Foruden at genbrugslageret vil give en CO2-reduktion, forventer Københavns Kommune også at få en besparelse på indkøb af kontormøbler. Københavns Kommune indkøbte i 2023 varer og tjenesteydelser for 16,1 milliarder kroner hos mere end 17.000 leverandører. Dermed er København en af landets største offentlige indkøbere og kan aktivt påvirke markedet via efterspørgslen på klimavenlige produkter og løsninger.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »