Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Købmanden blev Månedens Nordhavner

Det var Cana Buttenschøn fra Nordhavn, der fik ideen til at kåre Månedens Nordhavner, og det var Nordhavn Avis, der greb bolden. Mange har stemt på den, som de synes gør noget helt særligt for bydelen, og der er ikke nogen tvivl om, at én person har gjort noget helt særligt, og kommiteen har besluttet, at månedens Nordhavner er: Mikael Kristiansen fra Meny. 

Komiteen, som består af Nordhavnsbeboer Jane Riise-Knudsen, Bar Unos Peter Altenburg og seniorkorrespondenten på nærværende udgivelse, Marie Varming, har læst alle de indkomne forslag til Månedens Nordhavner. Der har været mange, men hvem kan overse denne begrundelse:

“Jeg vil gerne nominere Mikael Kristiansen fra Meny for den store indsats, han gør for at bidrage til at skabe et fantastisk miljø og fællesskab i Nordhavn. 

Både når han holder fastelavn, støtter op om affaldsindsamling, inviterer på vinsmagning i butikken og deltager konstruktivt i dialogen i Facebook-gruppen alle os i 2150″, som en enkelt læser har skrevet.

En glad købmand
Det var da også en glad købmand, der tog imod prisen.

“Jeg synes, Månedens Nordhavner er et godt initiativ, og jeg er selvfølgeligt rigtig glad for at vinde. Det betyder meget for mig at være en del af lokalsamfundet og være med til at udvikle det”, siger Mikael, som mange er på nik og hilsen med, når man møder ham på hans daglige gåture i Nordhavn. 

Det er halvandet år siden, Meny åbnede i Nordhavn, og Mikael har ikke fortrudt, at han sprang til.
Vi følger med i den positive udvikling, og vi er superglade for at være her. Det er området, der gør, at jeg er glad for at gå på arbejde, siger Mikael Kristiansen.

Han kan nu glæde sig til at drikke fyraftenskaffe hos Original, som er så venlige at sponsorere et par kopper kaffe til månedens vinder.

Avisen modtog også mange andre navne, og de kommer med i puljen til efter sommerferien, men du kan sagtens skrive til os alligevel med flere gode forslag og begrundelser. 

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »