Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Kom med til Åben Parade

Østerbro og Nordhavn får deres helt egen farvestrålende Åben Parade på lørdag 9. september og alle – store som små – kan være med.

Åben Parade er for tredje år signaturevent på Åben Festival, der løber af stabelen 8. – 10. september.

Paraden, som bevæger sig langs Århusgade fra Hans Eges Kirke til Göteborg Plads, er først og fremmest en fejring af fantasi og fællesskab, men bag navnet ligger også et let strøg af politisk budskab, som arrangørerne i Kulturdistriktet mener, at tiden kalder på:

“Budskabet lyder ganske enkelt: vi må ikke lukke os om os selv! Det ser vi nok af ude i den store verden – med polarisering og splittelse til følge. Så når verden går i den gale retning, må vi gå en anden vej. Lørdag den 9. september kl. 14.00 hedder den anden vej Århusgade,” skriver Kulturdistiktet.

Åben Parade er en spektakulær oplevelse med styltegængere, akrobater, jonglører, klovne, dansere og musikere. Paraden byder desuden på ansigtsmaler og ballondyr, ligesom at man selv kan male sig med kropsmaling i alskens farver. 

Bag om Åben Festival
Åben Festival er en bydels- og kulturfestival, der bygger på samarbejder mellem lokale kulturkræfter på Østerbro og Nordhavn. Festivalen forener således lokale kulturskabere i en hyldest til mangfoldighed gennem samarbejde og kulturelle oplevelser.
Åben Festival er skabt af Kulturdistriktet, en sammenslutning af kunstnere, foreninger, institutioner og virksomheder på Østerbro og Nordhavn, der er gået sammen for at gøre kulturen til omdrejningspunkt for udvikling af Østerbro og Nordhavn. Åben Parade er støttet af SharingCPH og Nordea Fonden. Åben Festival er støttet af Københavns Kommune, Østerbro Lokaludvalg, BY & HAVN, Vida Local og Bevica Fonden.

Åben Festival 2023 finder sted den 8. – 10. september på Østerbro og i Nordhavn. 

Find det fulde festivalprogram på: åben.com 

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »